• Ma - Vrij 08:15-12:30 & 13:00-18:00 | Za 09:00-13:00

Banden Roermond

Banden in Roermond

Bent u op zoek naar uitstekende auto banden in Roermond? Kom gerust langs bij Autobedrijf K. Seitz. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van de juiste banden voor uw auto. Of het nu gaat om winter, zomer of 4-season banden? Wij leveren vele merken en maten. Deze staan overigens ook vermeld in onze krant. Deze kunt u eenvoudig online bekijken. Wij leveren onder meer merken als Continental, Michelin, Vredestein, Viking, Hankook etc. Interesse in een ander merk? schroom dan niet om contact op te nemen, waarschijnlijk kunnen wij deze ook leveren.

Wintercheck

Voor elke auto ontvangt u een gratis wintercheck. Deze actie is geldig tot eind december 2017. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de website en zelf een afspraak inplannen in onze online agenda. Indien u er niet uitkomt, kunt ook telefonisch contact met opnemen. Dit kan middels het telefoonnummer 0475-691938. Of stuur ons een e-mail via info@krijnseitz.nl. Wanneer u overige vragen heeft, zijn wij ook bereikbaar via deze kanalen.

Leasen

Steeds meer MKB-ondernemers maken de overstap naar leasen. Daar is veel voor te zeggen want leasen betekent gemak, ongeacht het aantal auto’s dat er van een bedrijf rondrijdt. Zo worden de kosten vooraf duidelijk in beeld gebracht en overzichtelijk maandelijks gefactureerd en is er geen grote eenmalige investering nodig waardoor de ondernemer meer financiële armslag houdt. Autobedrijf K. Seitz kan u voorzien van concurrerende maandtarieven, waarbij service voorop staat. Indien u uw leaseauto afsluit via ons, houdt u een adres voor alle autozaken. Zowel onderhoud en reparatie, banden als schadereparaties worden door ons verzorgd. Een adres voor alle autozaken, dat is wel zo handig.

Meer informatie over onze banden te Roermond? Schroom dus niet om contact op te nemen. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Autobedrijf Seitz

Elmpterweg 29
6042KJ Roermond

0475-691938

info@krijnseitz.nl

Banden Roermond