• Ma - Vrij 08:15-12:30 & 13:00-18:00 | Za 09:00-13:00

Autogarage Roermond

Autogarage in Roermond

Indien u op zoek bent naar een autogarage in de regio Roermond, dan bent u van harte welkom bij Autobedrijf K. Seitz. Wij hebben dan ook verschillende modellen die u allemaal kunt bezichtigen. Hierdoor is er voor ieder zijn wens en verwachting een geschikte auto te vinden. Onze autogarage is gevestigd in Roermond. Dus kom langs en u zult vanzelf merken dat service en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staan. Dit betekent dat de auto die u bij ons aanschaft een eerlijke en betrouwbare is.

Overige diensten

De overige diensten waarvoor u terecht kunt bij Autobedrijf K. Seitz is bijvoorbeeld de wintercheck of winterbandenwissel. Indien u hier interesse in heeft, kunt u eenvoudig het contactformulier invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Daarnaast kunt u hier nog terecht voor diensten omtrent APK keuring, airco, banden & velgen, reparatie, autoruiten, remmen, accu’s en distributie. Omdat niet alleen het rijplezier voorop staat is veiligheid natuurlijk ook een belangrijk aspect. Vandaar dat wij alles in en rondom de auto aanbieden, zodat uw auto veilig de weg op kan. Wanneer u benieuwd bent wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan zowel via het contactformulier als via telefoonnummer 047 569 1938.

AutoFirst nieuws

Bij onze autogarage in Roermond komt uw auto altijd op de eerste plaats. Vandaar dat wij elke klant dan ook de volgende garantie geven:

  • Behoud fabrieksgarantie
  • Scherpe prijzen
  • Strikte kwaliteitseisen
  • AutoFirst Pechhulp
  • Vervangend vervoer

En wilt u tevens op de hoogte blijven van alle aangeboden diensten, acties en ontwikkelingen? Bekijk dan onze krant!

Autobedrijf Seitz

Elmpterweg 29
6042KJ Roermond

0475-691938

info@krijnseitz.nl

Autogarage Roermond