• Ma - Vrij 08:15-12:30 & 13:00-18:00 | Za 09:00-13:00

Autobedrijf Roermond

Autobedrijf in Roermond

Welkom bij Autobedrijf K. Seitz in Roermond. Wat wij u te bieden hebben is onder meer 20 jaar ervaring in de werkplaats. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, zijn wij voor velen de ideale partner/garage. Daarnaast werken wij met zoveel mogelijk originele onderdelen en kwaliteitsproducten. Hierdoor zijn wij in staat geweest onze klanten te overtuigen dat alleen goedkoop niet de juiste weg is. Een auto verlangt net als uzelf een goede verzorging, anders worden de gebreken net als bij de mens steeds erger.

In 2010 is dit autobedrijf in Roermond doorgegroeid naar de huidige bedrijfsruimte waar wij u van dienst kunnen zijn om met gebruik van moderne apparatuur alle mogelijke wensen te vervullen. Wij zijn een onafhankelijk garagebedrijf, al onze werkzaamheden vallen onder de BOVAG-regels wat voor u als klant extra zekerheid betekent.

Ruim aanbod in occasions bij Autobedrijf K. Seitz

U bent bij dit autobedrijf in Roermond meer dan welkom. Dus kom gerust langs voor meer informatie en een eventuele proefrit. Hier vindt u diverse modellen en merken occasions in de omgeving Roermond. Wij bieden een ruime keuze aan van auto’s, omdat wij willen dat onze klanten een keuze kunnen maken die geheel naar wens is. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken? Dan wordt de auto die wij voor u afleveren voorzien van een APK en een grondige inspectie. Tevens wordt de auto geheel van binnen en buiten schoongemaakt zodat deze direct rijklaar is.

Kortom, wij staan u graag te woord en u kunt rekenen op vrijblijvend advies. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Autobedrijf Seitz

Elmpterweg 29
6042KJ Roermond

0475-691938

info@krijnseitz.nl

Autobedrijf Roermond