• Ma - Vrij 08:15-12:30 & 13:00-18:00 | Za 09:00-13:00

Auto kopen Roermond

Auto kopen in Roermond

Indien u een auto kopen wilt in Roermond, dan moet u zeker bij Autobedrijf K. Seitz zijn. Wanneer u interesse heeft in de auto kunt u ervan uitgaan dat wij aantrekkelijke prijzen hanteren. Bij dit autobedrijf vindt u een uitstekende kwaliteit als het gaat om de auto en de service die daarbij hoort. Iedere auto die u bij ons in de showroom aantreft is voorzien van een inspectie (denk hierbij aan de vloeistoffen, balanceren etc.) en een nieuwe of recente APK. Daarnaast wordt de auto voorzien van een grondige schoonmaakbeurt.

Auto leasen

Steeds meer MKB-ondernemers maken de overstap naar leasen. Daar is veel voor te zeggen want leasen betekent gemak, ongeacht het aantal auto’s dat er van een bedrijf rondrijdt. Zo worden de kosten vooraf duidelijk in beeld gebracht en overzichtelijk maandelijks gefactureerd en is er geen grote eenmalige investering nodig waardoor de ondernemer meer financiële armslag houdt.

Autobedrijf K. Seitz kan u voorzien van concurrerende maandtarieven, waarbij service voorop staat. Indien u uw leaseauto afsluit via ons, houdt u een adres voor alle autozaken.

Zowel onderhoud en reparatie, banden als schadereparaties worden door ons verzorgd. Eén adres voor alle autozaken, dat is wel zo handig!

Nog meer

De overige diensten waarvoor u terecht kunt bij Autobedrijf K. Seitz zijn een APK keuring, airco, banden & Velgen, reparatie, autoruiten, remmen, accu’s en distributie. Zoals u kunt zien zijn wij een full service autobedrijf. Kortom, wilt u enkel een auto kopen in Roermond of gebruik maken van de overige diensten? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan zowel via het contactformulier als via telefoonnummer 047 569 1938.

Autobedrijf Seitz

Elmpterweg 29
6042KJ Roermond

0475-691938

info@krijnseitz.nl

Auto kopen Roermond