• Ma - Vrij 08:15-12:30 & 13:00-18:00 | Za 09:00-13:00

APK Roermond

APK in Roermond

APK in Roermond nodig? Kom gerust langs bij Autobedrijf K. Seitz. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de website en zelf een afspraak inplannen in onze online agenda. Indien u er niet uitkomt, kunt ook telefonisch contact opnemen. Dit kan middels het telefoonnummer 0475-691938. Of stuur ons een e-mail via info@krijnseitz.nl. Wanneer u overige vragen heeft, zijn wij ook bereikbaar via deze kanalen.

Wat hebben wij u nog meer te bieden?

Naast een uitgebreid aanbod in occasions kunt u bij ons ook nog terecht voor de volgende diensten: onderhoud, airco, banden & velgen, reparatie, autoruiten, remmen, accu’s en distributie. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de winterbanden wissel. Wij zullen er dan voor zorgen dat u zonder risico veilig de weg op kunt bij slecht weer. Alle klanten kunnen dan ook terecht voor een gratis wintercheck. Dit kan tot eind december 2016. Wenst u meer informatie over deze actie? Vul dan het contactformulier in.

Bekijk onze laatste acties

Indien u op de hoogte wilt blijven van onze laatste acties, bekijk dan onze AutoFirst krant. Hier staan onder andere de laatste bandenprijzen en winterwielensets in. Maar ook bijvoorbeeld verschillende onderhoudspakketten. Eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat uw auto vlekkeloos en zonder problemen de weg op kan.

Contact

Of het nu dus gaat om een APK in Roermond of een winterbanden wissel? U bent van harte welkom bij Autobedrijf K. Seitz. Wij staan u graag te woord en u kunt rekenen op vrijblijvend advies. Schroom dus niet om contact op te nemen. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Autobedrijf Seitz

Elmpterweg 29
6042KJ Roermond

0475-691938

info@krijnseitz.nl

APK Roermond